Videoland Viewing Party: De Bachelorette (2020)

Videoland Viewing Party: De Bachelorette

2020

Serieposter Videoland Viewing Party: De Bachelorette

Voor wie niet genoeg kan krijgen van het romantische datingprogramma De Bachelorette! Monica Geuze of Rijk Hofman ontvangt iedere week een andere bekende fan in de Viewing Party. Samen bekijken ze de aflevering en bespreken ze de hoogte- en dieptepunten, natuurlijk voorzien van hun ongezouten mening. Ook doen ze voorspellingen over het vervolg van het seizoen aan de hand van het bord.

Bekijk het aanbod van Videoland Viewing Party: De Bachelorette

Serieposter Serieposter Videoland Viewing Party: De Bachelorette

Regisseur Videoland Viewing Party: De Bachelorette

Onbekend

Schrijvers Videoland Viewing Party: De Bachelorette

Onbekend

Cast Videoland Viewing Party: De Bachelorette

Monica Geuze

Videoland Viewing Party: De Bachelorette

Wil jij weten waar je Videoland Viewing Party: De Bachelorette kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je Videoland Viewing Party: De Bachelorette kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Videoland Viewing Party: De Bachelorette informatie

Benieuwd waar Videoland Viewing Party: De Bachelorette over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Videoland Viewing Party: De Bachelorette. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies Videoland Viewing Party: De Bachelorette al heeft ontvangen.

Videoland Viewing Party: De Bachelorette trailer

Benieuwd of Videoland Viewing Party: De Bachelorette iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Videoland Viewing Party: De Bachelorette jou aanspreekt.