WSV De Optimist (2013)

WSV De Optimist

2013

Serieposter WSV De Optimist

Zes hoofdrolspelers beleven de spannendste avonturen op het water bij zeilschool 'w.s.v. De Optimist'. Geen kampweek is hetzelfde met de nieuwe cursisten die de zeilschool wekelijks ontvangt. De jonge zeilinstructeurs staan voor grote uitdagingen, zoals de belangrijke jaarlijkse zeilwedstrijd tegen concurrerende zeilschool 'De Molen'. Ook moeten ze keihard werken om kans te maken op een plek in het 'Nederlands Toptalenten Team'. Ze delen samen hun passie voor de watersport en sluiten al snel vriendschappen.

Bekijk het aanbod van WSV De Optimist

Serieposter Serieposter WSV De Optimist

Regisseur WSV De Optimist

Onbekend

Schrijvers WSV De Optimist

Onbekend

Cast WSV De Optimist

Calijn Muller
Merel de Weerdt
Kiran Badloe

WSV De Optimist

Wil jij weten waar je WSV De Optimist kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je WSV De Optimist kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

WSV De Optimist informatie

Benieuwd waar WSV De Optimist over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over WSV De Optimist. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies WSV De Optimist al heeft ontvangen.

WSV De Optimist trailer

Benieuwd of WSV De Optimist iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de WSV De Optimist jou aanspreekt.