85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is

85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is

25-05-2020

Recensies 85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is

Het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970. Eenmalig te zien in de Nederlandse bioscopen op de 85ste verjaardag van ‘The King’ op woensdag 8 januari 2020.. Het wordt tijd om op 8 januari ‘The King’ te vieren... op deze dag zou Elvis Presley namelijk 85 jaar geworden zijn! Speciaal voor deze gelegenheid halen wij iets moois uit de Warner archieven: ELVIS: THAT’S THE WAY IT IS. Deze muziekdocumentaire volgt de voorbereiding van het legendarische concert van Elvis in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970. Destijds was deze docu van Denis Sanders een mooi succes in de bioscoop en dertig jaar later werd hier een ‘special edition’ van gemaakt: in deze exclusieve versie is het beeld volledig gerestaureerd en het geluid geremixed in Dolby digital. Filmarchivaris en restaurateur Rick Schmidlin heeft maar liefst 30 minuten aan (destijds) niet eerder vertoond beeldmateriaal van het concert toegevoegd aan de film (voornamelijk ten koste van inmiddels ‘weinig boeiende’ fan interviews). De film is nu een mooi tijdsdocument dat zowel de repetities als de uiteindelijke legendarische concertbeelden laat zien. Deze speciale editie is in Nederland nooit eerder vertoond geweest in de bioscoop (wel beschikbaar geweest op video/dvd) en is het ideale ‘verjaardagscadeau’ voor alle Elvis fans. in 1970 al in de bioscoop vertoond In 2000 op dvd/bluray uitgebracht Nu met 30 minuten extra materiaal dat nog nooit is uitgebracht en film geheel gerestaureerd en het geluid geremixed in Dolby digital. Nu dan exclusief in de bioscoop, alleen op woensdag 8 januari 2020.

Regisseur 85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is

Onbekend

Schrijvers 85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is

Onbekend

Cast 85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is

Onbekend

Bioscoopagenda van 85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is

Helaas draait 85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 25-05-2020.

85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is

Wil jij weten waar 85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar 85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is informatie

Benieuwd waar 85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over 85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies 85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is al heeft ontvangen.

85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is trailer

Benieuwd of 85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de 85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij 85 jaar Elvis! Elvis: That's The Way It Is kunt kijken!