A Star Is Born (1954)

A Star Is Born

154 minuten Drama, Muziek, Musical, Romantiek 1954

Recensies A Star Is Born

Metacritic: 89,1
MovieMeter: 3,28
Rotten Tomatoes 98

Filmposter A Star Is Born

De filmster en alcoholist Norman ontdekt de jonge onbekende showgirl Esther en hij maakt van haar een actrice. Ze trouwen en haar ster rijst snel in de showbizz-wereld, terwijl zijn carrière in het slop raakt. Hij kan dit maar moeilijk accepteren en gaat steeds meer drinken.
Filmposter Filmposter A Star Is Born

Regisseur A Star Is Born

George Cukor

Schrijvers A Star Is Born

William A. Wellman

Moss Hart

Robert Carson

Alan Campbell

Dorothy Parker

Robert Carson (based on the

Cast A Star Is Born

Charles Bickford
James Mason
Jack Carson
Judy Garland

Filmagenda van A Star Is Born

A Star Is Born

Wil jij weten waar A Star Is Born op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Star Is Born draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Star Is Born informatie

Benieuwd waar A Star Is Born over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Star Is Born. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Star Is Born al heeft ontvangen.

A Star Is Born trailer

Benieuwd of A Star Is Born iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Star Is Born jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Star Is Born kunt kijken!