A Thousand Fires (2021)

A Thousand Fires

90 minuten 2021

Filmposter A Thousand Fires

Met blote handen haalt het echtpaar Htwe Tin en Thein Shwe olie uit de grond bij hun huis, uit een zelfgebouwde boorput. In Myanmar zijn veel van dit soort provisorische olievelden te vinden, waar mensen het verbouwen van gewassen hebben ingeruild voor het eigenhandig uit de grond pompen en verkopen van olie. De documentaire biedt een inkijkje in een ongewoon bestaan; het slopende werk, de middagdutjes, maar ook de bezoekjes aan een waarzegger die het echtpaar hun toekomst voorspelt.
Filmposter Filmposter A Thousand Fires

Regisseur A Thousand Fires

Onbekend

Schrijvers A Thousand Fires

Onbekend

Cast A Thousand Fires

Onbekend

Filmagenda van A Thousand Fires

A Thousand Fires

Wil jij weten waar A Thousand Fires op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Thousand Fires draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Thousand Fires informatie

Benieuwd waar A Thousand Fires over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Thousand Fires. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Thousand Fires al heeft ontvangen.

A Thousand Fires trailer

Benieuwd of A Thousand Fires iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Thousand Fires jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Thousand Fires kunt kijken!