https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/151780-2ce698983f65318412af3428ab1c6528a783f5c7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Adoration (2019)

Angst
De twaalfjarige Paul woont samen met zijn moeder. Zij werkt als schoonmaakster in een privékliniek. Wanneer Paul de nieuwe patiënte Gloria ontmoet, een schizofreen meisje, is hij meteen verliefd. Samenlopen ze weg.

Adoration

Angst
98 minuten 2019

Filmposter Adoration

De twaalfjarige Paul woont samen met zijn moeder. Zij werkt als schoonmaakster in een privékliniek. Wanneer Paul de nieuwe patiënte Gloria ontmoet, een schizofreen meisje, is hij meteen verliefd. Samenlopen ze weg.

De twaalfjarige Paul speelt graag in de bossen nabij de psychiatrische inrichting waar zijn moeder werkt. Op een dag ontmoet hij de jonge patiënt Gloria, die keer op keer probeert te ontsnappen. De staf van de kliniek zegt dat zij gevaarlijk is en stemmen in haar hoofd hoort. Na een incident slaan Paul en Gloria op de vlucht. Gloria wil graag naar Bretagne, waar haar opa woont. Samen met Paul gaat ze op pad, eerst lopend, later per bootje. Adoration is een lyrisch gefilmde roadmovie dwars door de Ardennen, een streek waar regisseur Fabrice du Welz al eerder twee films situeerde. Onderweg komt het jonge stel verschillende mensen tegen en krijgt de gevoelige Paul te maken met Gloria's onvoorspelbare gedrag. Zijn ontluikende gevoelens passen perfect bij de sfeer die Fabrice du Welz oproept. Paul redt aan het begin van de film een vogeltje, maar kan hij ook Gloria redden? Bijzonderheden De voorstelling van zondag 27 juni is de laatste gelegenheid deze film bij ons te zien.
Adoration
Filmposter Filmposter Adoration

Regisseur Adoration

Fabrice Du Welz

Schrijvers Adoration

Onbekend

Cast Adoration

Onbekend

Filmagenda van Adoration

Adoration

Wil jij weten waar Adoration op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Adoration draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Adoration informatie

Benieuwd waar Adoration over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Adoration. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Adoration al heeft ontvangen.

Adoration trailer

Benieuwd of Adoration iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Adoration jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Adoration kunt kijken!