Alien Crystal Palace (2017)

Alien Crystal Palace

97 minuten Drama, Muziek, Musical 2017

Recensies Alien Crystal Palace

Filmposter Alien Crystal Palace

Een gekke wetenschapper bezit veel unieke kennis over de energetische structuur van het heelal en de plaats die de mens daarin inneemt. Nadat hij gefaald heeft met zijn experimenten, vindt hij het geheim om het ideale paar van de Egyptische mythologie, Isis en Osiris, te hervormen. Hij vindt de perfectie in het koppel Dolores Rivers en Nicolas Atlante. Dolores is een regisseuse die begint met het draaien van een film, waarvoor Nicolas muziek moet schrijven en componeren. Maar de geleerde slaagt er toch niet in alles tot een goed einde te brengen.
Filmposter Filmposter Alien Crystal Palace

Regisseur Alien Crystal Palace

Arielle Dombasle

Schrijvers Alien Crystal Palace

Jacques Fieschi

Arielle Dombasle

Nicolas Ker

Florian Bernas

Cast Alien Crystal Palace

Asia Argento
Arielle Dombasle
Michel Fau
Nicolas Ker

Filmagenda van Alien Crystal Palace

Alien Crystal Palace

Wil jij weten waar Alien Crystal Palace op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Alien Crystal Palace draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Alien Crystal Palace informatie

Benieuwd waar Alien Crystal Palace over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Alien Crystal Palace. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Alien Crystal Palace al heeft ontvangen.

Alien Crystal Palace trailer

Benieuwd of Alien Crystal Palace iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Alien Crystal Palace jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Alien Crystal Palace kunt kijken!