André Rieu: Kerst met André (2020)

AL

André Rieu: Kerst met André

AL
180 minuten 12-12-2020

Filmposter André Rieu: Kerst met André

In zijn woonplaats Maastricht creëerde de Koning van de Wals een waar winterpaleis. Proef de kerstsfeer terwijl u naar hartenlust danst en meezingt met heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige melodieën als ‘Jingle Bells’, ‘O Holy Night’, ‘Hallelujah’, een fantastische uitvoering van ‘Walking in the Air’ en nog veel meer! Verwonder u over de magnifieke pracht en praal, zoals de 150 schitterende kroonluchters, meer dan 50 Venetiaanse kandelaars en enorme boogramen waardoor een heerlijk winterlandschap te zien is vol ijsbanen en schaatsers. Kerst met André staat garant voor een feestelijke stemming en een warm gevoel van binnen. Vergezel André op zijn allereerste kerstconcert vanuit het comfort van een bioscoop bij u in de buurt. Een onvergetelijke kersttraktatie voor het hele gezin. André zelf zegt: “Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar en die breng ik het liefste door met mijn vrienden, familie en fans in mijn eigen stad. Ik wil mijn bioscooppubliek uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wonderwereld van kerst.” Neem uw vrienden en familie mee en geniet van dit spectaculaire muziekevenement op het witte doek. Naast klassieke kerstliederen en enkele ongelooflijke verrassingen wordt het filmpubliek ook verwend met exclusieve toegang backstage, en zal presentatrice Charlotte Hawkins met André praten over de productie van zijn muzikale winterwonderland. Het is hét ultieme kerstcadeau.
Filmposter Filmposter André Rieu: Kerst met André

Regisseur André Rieu: Kerst met André

Onbekend

Schrijvers André Rieu: Kerst met André

Onbekend

Cast André Rieu: Kerst met André

Onbekend

Filmagenda van André Rieu: Kerst met André

André Rieu: Kerst met André

Wil jij weten waar André Rieu: Kerst met André op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar André Rieu: Kerst met André draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

André Rieu: Kerst met André informatie

Benieuwd waar André Rieu: Kerst met André over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over André Rieu: Kerst met André. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies André Rieu: Kerst met André al heeft ontvangen.

André Rieu: Kerst met André trailer

Benieuwd of André Rieu: Kerst met André iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de André Rieu: Kerst met André jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij André Rieu: Kerst met André kunt kijken!