https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/209664-079cd8e58dcb270135d6ff0af55f75565607464e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Asterix & Obelix in het Middenrijk (2023)

6
Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Deng Tsin Qin gevangengenomen.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Asterix & Obelix in het Middenrijk

6
111 minuten 15-02-2023

Filmposter Asterix & Obelix in het Middenrijk

Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Deng Tsin Qin gevangengenomen.

Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Deng Tsin Qin gevangengenomen. Met de hulp van de Fenicische koopman Greintjemis en haar trouwe lijfwacht Tat Han vlucht de enige dochter van de keizerin, prinses Fu Yi, naar Gallië. Daar zoekt ze de dappere krijgers Asterix en Obelix, die dankzij hun toverdrank over bovenmenselijke krachten beschikken. De twee onafscheidelijke helden schieten de prinses maar wat graag te hulp om haar moeder te redden en haar land te bevrijden. En zo begint hun grote avontuur op weg naar China. Maar Julius Caesar en zijn machtige leger zijn ook onderweg naar het Middenrijk, hongerig naar een nieuwe overwinning...
Asterix & Obelix in het Middenrijk Asterix & Obelix in het Middenrijk Asterix & Obelix in het Middenrijk Asterix & Obelix in het Middenrijk
Filmposter Filmposter Asterix & Obelix in het Middenrijk

Regisseur Asterix & Obelix in het Middenrijk

Guillaume Canet

Schrijvers Asterix & Obelix in het Middenrijk

Onbekend

Cast Asterix & Obelix in het Middenrijk

Buddy Vedder
Frank Lammers
Jan Kooijman

Filmagenda van Asterix & Obelix in het Middenrijk

Asterix & Obelix in het Middenrijk

Wil jij weten waar Asterix & Obelix in het Middenrijk op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Asterix & Obelix in het Middenrijk draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Asterix & Obelix in het Middenrijk informatie

Benieuwd waar Asterix & Obelix in het Middenrijk over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Asterix & Obelix in het Middenrijk. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Asterix & Obelix in het Middenrijk al heeft ontvangen.

Asterix & Obelix in het Middenrijk trailer

Benieuwd of Asterix & Obelix in het Middenrijk iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Asterix & Obelix in het Middenrijk jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Asterix & Obelix in het Middenrijk kunt kijken!