https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/77791-2fa248f68b49604a5f66440db10e5cd77adc2bf9/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Barbie: Dolphin Magic (2017)

AL
In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken.
Bekijk op Netflix
Bekijk trailer

Barbie: Dolphin Magic

AL
60 minuten Animatie, Familie, Kinderfilm 02-11-2017

Recensies Barbie: Dolphin Magic

MovieMeter: 2,3

Filmposter Barbie: Dolphin Magic

In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken.

In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken. Hij loopt deze zomer stage bij een koraalrif waar onderzoek naar dolfijnen wordt gedaan. Natuurlijk gaan de zusjes lekker duiken en het rif verkennen. Plotseling stuiten ze op dolfijnen in alle kleuren van de regenboog. Het zijn zeldzame dieren die hier maar één keer per jaar komen. Na deze fantastische ontdekking zijn de meiden vastbesloten het koraal en alles wat erin leeft te beschermen. Dan ontmoeten ze de geheimzinnige Isla, die het als een persoonlijke missie ziet om het koraal te redden. Barbie en haar zusjes vinden het geweldig om zo’n bijzondere nieuwe vriendin te hebben, zeker als blijkt dat zij in werkelijkheid een zeemeermin is. Maar er is geen tijd te verliezen: Isla heeft de hulp van de zusjes en de dolfijnen hard nodig om te voorkomen dat er iets ergs gebeurt met het koraal.

Bekijk het aanbod van Barbie: Dolphin Magic

Barbie: Dolphin Magic Barbie: Dolphin Magic Barbie: Dolphin Magic Barbie: Dolphin Magic Barbie: Dolphin Magic Barbie: Dolphin Magic
Filmposter Filmposter Barbie: Dolphin Magic

Regisseurs Barbie: Dolphin Magic

Michael Douglas

Conrad Helten

Schrijvers Barbie: Dolphin Magic

Kacey Arnold

Jennifer Skelly

Cast Barbie: Dolphin Magic

Claire Margaret Corlett
Erica Lindbeck
Kazumi Evans
Shannon Chan-Kent

Alternatieve titels

Barbie – Dolfijnen magie

Barbie: Dolphin Magic

Barbie: Dolphin Magic

Wil jij weten waar Barbie: Dolphin Magic op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Barbie: Dolphin Magic draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Barbie: Dolphin Magic informatie

Benieuwd waar Barbie: Dolphin Magic over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Barbie: Dolphin Magic. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Barbie: Dolphin Magic al heeft ontvangen.

Barbie: Dolphin Magic trailer

Benieuwd of Barbie: Dolphin Magic iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Barbie: Dolphin Magic jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Barbie: Dolphin Magic kunt kijken!