https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/185524-5bb7224f9a61eec4f380190249f6741a1bc6d978/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Benedetta (2021)

16 Angst Geweld Grof taalgebruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Benedetta

16 Angst Geweld Grof taalgebruik
131 minuten Drama, Biografisch, Romantiek, Historisch 14-10-2021

Filmposter Benedetta

Aan het einde van de zeventiende eeuw sluit Benedetta Carlini zich aan bij het klooster in Pescia, Toscane. Al vanaf jonge leeftijd beleeft de knappe non religieuze visioenen en is ze schijnbaar in staat om wonderen te verrichten. Haar invloed op het leven in het klooster is dan ook groot. Terwijl de pest het land teistert besluit de Kerk onderzoek te doen naar Benedetta’s claims, om te ontdekken of de non mogelijk meer geheimen heeft dan zij doet voorkomen.

Regisseur Benedetta

Paul Verhoeven

Schrijvers Benedetta

Paul Verhoeven

David Birke

Judith C. Brown

Cast Benedetta

Lambert Wilson
Charlotte Rampling
Virginie Efira
Olivier Rabourdin
Daphné Patakia

Filmagenda van Benedetta

Benedetta

Wil jij weten waar Benedetta op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Benedetta draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Benedetta informatie

Benieuwd waar Benedetta over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Benedetta. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Benedetta al heeft ontvangen.

Benedetta trailer

Benieuwd of Benedetta iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Benedetta jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Benedetta kunt kijken!