https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/111863-ded73a36acb86ada64a7c979bed36ee41f34410b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Benzinho (Loveling) (2018)

AL
Over de kunst van het loslaten: binnen een paar dagen moet de Braziliaanse Irene haar eigen angsten overwinnen en haar zoon de wijde wereld in laten trekken.

Benzinho (Loveling)

AL
98 minuten Drama 23-08-2018

Recensies Benzinho (Loveling)

Metacritic: 81,1
MovieMeter: 3,5

Filmposter Benzinho (Loveling)

Over de kunst van het loslaten: binnen een paar dagen moet de Braziliaanse Irene haar eigen angsten overwinnen en haar zoon de wijde wereld in laten trekken.

Irene woont met haar man Klaus en hun vier zoons vlakbij Rio de Janeiro. De deur klemt, de kraan lekt, maar aan liefde geen gebrek in dit licht chaotische huishouden. Hun oudste zoon Fernando is een getalenteerd handbalspeler en wordt gescout door een Duitse profclub. Irene wist dat er een dag zou komen dat ze haar kind los zou moeten laten, maar met dit scenario had ze geen rekening gehouden. Toch heeft ze slechts een paar dagen om haar eigen angsten te overwinnen en haar zoon de wijde wereld in te laten trekken.
Benzinho (Loveling) Benzinho (Loveling) Benzinho (Loveling) Benzinho (Loveling)
Filmposter Filmposter Benzinho (Loveling)

Regisseur Benzinho (Loveling)

Gustavo Pizzi

Schrijvers Benzinho (Loveling)

Karine Teles

Gustavo Pizzi

Cast Benzinho (Loveling)

Karine Teles
Otávio Müller
Adriana Esteves
Konstantinos Sarris

Alternatieve titels

Benzinho

Benzinho (Loveling)

Loveling

Filmagenda van Benzinho (Loveling)

Benzinho (Loveling)

Wil jij weten waar Benzinho (Loveling) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Benzinho (Loveling) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Benzinho (Loveling) informatie

Benieuwd waar Benzinho (Loveling) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Benzinho (Loveling). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Benzinho (Loveling) al heeft ontvangen.

Benzinho (Loveling) trailer

Benieuwd of Benzinho (Loveling) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Benzinho (Loveling) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Benzinho (Loveling) kunt kijken!