Besloten: Vogelvlucht (2024)

Besloten: Vogelvlucht

24-04-2024
Het leven van de familie Mallard is een beetje een sleur geworden. Vader Mack houdt zijn gezin graag veilig en vindt het prima om de rest van hun leven in hun vijver in New England rond te blijven spartelen, maar moeder Pam wil weleens wat anders en wil hun kinderen —tienerzoon Dax en eendenkuiken Gwen— graag meer van de wereld laten zien. Nadat een gezin trekvogels in hun vijver neerstrijkt vol spannende verhalen over verre oorden lukt het Pam om Mack over te halen om op een familievakantie te gaan via New York City naar het tropische Jamaica. Als de Mallards naar het zuiden trekken voor de winter, loopt hun zorgvuldig geplande reis al gauw in de soep. Door de ervaring verbreden ze wel hun horizon, leren ze nieuwe vrienden kennen en bereiken ze meer dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. En tegelijkertijd leren ze meer over elkaar—en zichzelf—dan ze zich hadden kunnen voorstellen. - TIP: KOOP JE TICKETS ONLINE - Koop je filmtickets via de website en sla de rij bij de ticketkassa over. Online gekochte tickets scan je bij de ticketzuil op de dag dat de voorstelling plaatsvindt. Tickets worden geplaceerd in de zaal.

Regisseur Besloten: Vogelvlucht

Benjamin Renner

Schrijvers Besloten: Vogelvlucht

Onbekend

Cast Besloten: Vogelvlucht

Onbekend

Besloten: Vogelvlucht

Wil jij weten waar Besloten: Vogelvlucht op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Besloten: Vogelvlucht draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Besloten: Vogelvlucht informatie

Benieuwd waar Besloten: Vogelvlucht over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Besloten: Vogelvlucht. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Besloten: Vogelvlucht al heeft ontvangen.

Besloten: Vogelvlucht trailer

Benieuwd of Besloten: Vogelvlucht iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Besloten: Vogelvlucht jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Besloten: Vogelvlucht kunt kijken!