https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/199305-0f6a2c66745b709528933ca7e120f9a6629c9cd0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Beyto (2022)

6 Angst Grof taalgebruik
Als de enige zoon van een Turks immigranten gezin verliefd raakt op zijn zwemcoach stort hun wereld in en nemen ze hun toevlucht tot een list.

Beyto

6 Angst Grof taalgebruik
98 minuten 02-06-2022

Recensies Beyto

MovieMeter: 4

Filmposter Beyto

Als de enige zoon van een Turks immigranten gezin verliefd raakt op zijn zwemcoach stort hun wereld in en nemen ze hun toevlucht tot een list.

Beyto woont in een Zwitsers stadje en is de trots van zijn ouders. Hij haalt goede cijfers, maakt geen problemen en helpt mee in hun kebabzaak. Zwemmen is zijn grote passie. Zijn ouders kunnen daar niet veel mee, maar zolang zijn opvoeding er niet onder lijdt vinden ze dat prima. Voor het immigrantengezin uit Centraal-Anatolië is één ding namelijk belangrijk: hun zoon moet het beter krijgen dan zijzelf. Beyto is al een tijdje verliefd op zijn zwemcoach Mike, maar hij weet heel goed hoe zijn ouders en hun Turkse omgeving over homoseksualiteit denken. Wanneer hij eindelijk de moed vat, valt de wereld van zijn ouders in duigen en nemen ze hun toevlucht tot een list..

Bekijk het aanbod van Beyto

Regisseur Beyto

Gitta Gsell

Schrijvers Beyto

Onbekend

Cast Beyto

Burak Ates
Dimitri Stapfer
Ecem Aydin
Beren Tuna

Beyto

Wil jij weten waar Beyto op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Beyto draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Beyto informatie

Benieuwd waar Beyto over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Beyto. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Beyto al heeft ontvangen.

Beyto trailer

Benieuwd of Beyto iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Beyto jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Beyto kunt kijken!