Beyto

6 Angst Grof taalgebruik
2020

Recensies Beyto

MovieMeter: 4

Filmposter Beyto

Beyto, de enige zoon van een Turks emigrantengezin, staat middenin het leven. Hij is een talentvol zwemmer, een gemotiveerde leerling, een koele gozer. Zijn toekomst lijkt er rooskleurig uit te zien. Maar zijn wereldje stort in als hij verliefd wordt op zijn trainer Mike. Geschokt en beschaamd zien zijn ouders maar één uitweg: om de eer te redden moet Beyto trouwen.

Bekijk het aanbod van Beyto

Filmposter Filmposter Beyto

Regisseur Beyto

Gitta Gsell

Schrijvers Beyto

Onbekend

Cast Beyto

Dimitri Stapfer
Burak Ates
Ecem Aydin

Filmagenda van Beyto

Beyto

Wil jij weten waar Beyto op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Beyto draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Beyto informatie

Benieuwd waar Beyto over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Beyto. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Beyto al heeft ontvangen.

Beyto trailer

Benieuwd of Beyto iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Beyto jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Beyto kunt kijken!