Blue Bayou (2021)

12 Geweld Grof taalgebruik

Bekijk trailer

Blue Bayou

12 Geweld Grof taalgebruik
118 minuten 18-11-2021
In Blue Bayou vertelt schrijver en regisseur Justin Chon het ontroerende en actuele verhaal van een Amerikaanse familie die vecht voor hun toekomst. Antonio LeBlanc (Chon) is geadopteerd en van Koreaanse komaf. Hij is opgegroeid in een stadje gelegen bij de moerasgebieden van Louisiana. Antonio is getrouwd met Kathy (Alicia Vikander), de liefde van zijn leven, en tevens stiefvader van hun dochter Jessie. Hij werkt hard om zijn gezin een beter leven te kunnen bieden, maar moet ineens zijn verleden onder ogen komen als hij ontdekt dat hij gedeporteerd zou kunnen worden uit het enige land dat hij ooit zijn thuis genoemd heeft.

Regisseur Blue Bayou

Justin Chon

Schrijvers Blue Bayou

Onbekend

Cast Blue Bayou

Mark O'Brien
Justin Chon
Alicia Vikander
Emory Cohen
Linh Dan Pham

Blue Bayou

Wil jij weten waar Blue Bayou op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Blue Bayou draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Blue Bayou informatie

Benieuwd waar Blue Bayou over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Blue Bayou. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Blue Bayou al heeft ontvangen.

Blue Bayou trailer

Benieuwd of Blue Bayou iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Blue Bayou jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Blue Bayou kunt kijken!