Boeien! (2022)

6 Geweld

Boeien!

6 Geweld
2022
Boeien! speelt zich af aan boord van het cruiseschip ‘Rederij de Romantiek’ waar Kapitein Hartman samen met zijn lieftallige assistente Jitske de liefdesscepter zwaait. Ravi, een slim, 11-jarig meisje en haar eigenwijze 8-jarige stiefbroertje Benja, met wie ze totaal niet kan opschieten, gaan met hun ouders als samengesteld gezin op een cruise vakantie. De kinderen zijn verre van enthousiast. De deelname van vader Orlando en moeder Maartje aan een trouwwedstrijd aan boord van het schip moet het gezin nader tot elkaar brengen. Maar niet iedereen aan boord van het schip heeft even goede bedoelingen. Onno en Ted, schoonmakers op het schip, hebben samen met hoofdbeveiliger Nora een handeltje in waardevolle spullen die zij van passagiers stelen. Als er hierdoor plots een probleem ontstaat krijgen Onno en Ted het lumineuze idee om Benja en Ravi te ontvoeren. Ravi en Benja moeten alles op alles zetten om uit handen van de twee boeven te blijven en bouwen hierdoor uiteindelijk een mooie band samen op.

Regisseur Boeien!

Bob Wilbers

Schrijvers Boeien!

Onbekend

Cast Boeien!

Ferdi Stofmeel
Klaasje Meijer
Juvat Westendorp

Filmagenda van Boeien!

Boeien!

Wil jij weten waar Boeien! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Boeien! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Boeien! informatie

Benieuwd waar Boeien! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Boeien!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Boeien! al heeft ontvangen.

Boeien! trailer

Benieuwd of Boeien! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Boeien! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Boeien! kunt kijken!