https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/112929-53a891755f9db33c858f5338e8f1f44b89868134/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Buddy (2019)

AL
Fascinerende, multi-getalenteerde, onmisbare honden en hun liefhebbende baasjes.

Buddy

AL
86 minuten Documentaire 03-01-2019

Recensies Buddy

Metacritic: 76,1
MovieMeter: 3,25

Filmposter Buddy

Fascinerende, multi-getalenteerde, onmisbare honden en hun liefhebbende baasjes.

‘’Zonder Mister zouden we nu waarschijnlijk niet meer samen zijn.’’ Patricia heeft het over de hond die haar man ‘s nachts wakker maakt als zijn nachtmerries hem terug brengen naar de oorlog in Afghanistan. Dankzij Mister houdt het huwelijk van veteraan Trevor en Patricia stand en kan hij weer vader zijn voor zijn kinderen. 

In Buddy vertelt Heddy Honigmann het verhaal van zes bijzondere honden die onmisbaar zijn voor hun eigenaars. Ze zijn speciaal opgeleid om hen te helpen in het leven dat niet altijd makkelijk is. Dankzij de ongelooflijke vaardigheden van hun honden zijn zij echter zo onafhankelijk als mogelijk.  Hulphond Kaiko helpt Erna bijvoorbeeld met uitkleden en keert haar ’s nachts om in haar bed, omdat ze daar zelf niet de kracht voor heeft. Utah is een onvoorwaardelijke vriend voor de autistische jongen Zeb. Ze wijst hem nooit af, zoals de kinderen in de buurt wel hebben gedaan. Hans vertrouwt volledig op zijn grote liefde, geleidehond Missy. En de rebelse Annebel gaat nergens heen zonder Kay, haar kameraad en ‘verpleger’ die over haar waakt als de pijn overweldigend wordt. Makker is al met pensioen. Jarenlang bracht hij de blinde, koppige Edith overal naartoe. Nu zijn ze allebei oud, maar nog steeds onafscheidelijk. 

Buddy is een ode aan de vechtlust van de hoofdpersonen en een liefdesportret van de diepe band tussen mens en hond.

Regisseur Buddy

Heddy Honigmann

Schrijvers Buddy

Onbekend

Cast Buddy

Onbekend

Filmagenda van Buddy

Buddy

Wil jij weten waar Buddy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Buddy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Buddy informatie

Benieuwd waar Buddy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Buddy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Buddy al heeft ontvangen.

Buddy trailer

Benieuwd of Buddy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Buddy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Buddy kunt kijken!