Callas, Kennedy, Onassis - Een muzikale Vete

Callas, Kennedy, Onassis - Een muzikale Vete

Na ‘In bed met Dietrich en Piaf’ nemen Irene Kuiper, Frédérique Sluyterman van Loo en Ger Otte opnieuw wereldberoemde iconen onder de loep. Wereldberoemd regisseur Pier Paulo Pasolini werkt aan de verfilming van Medea, de Griekse tragedie over een vrouw die wraak neemt als ze verstoten wordt door haar geliefde. In de hoofdrol: operazangeres Maria Callas, die met deze film wil bewijzen dat ze méér is dan alleen een mooie stem. Wanneer ze hoort dat scheepvaartmagnaat Onassis haar verlaat voor presidentsweduwe Jackie Kennedy weigert ze haar trailer nog uit te komen. Lukt het de regisseur om de onberekenbare diva weer voor de camera’s te krijgen? Zes jaar later, tijdens een trip op het beroemde jacht, begint het inmiddels gesloten huwelijk tussen Kennedy en Onassis steeds meer scheuren te vertonen. Voor Jackie blijkt het onmogelijk om haar eerste echtgenoot, president John F. Kennedy, te vergeten. Dan komt Maria Callas aan boord en ontstaat er tussen de vrouwen een merkwaardige band. Is Callas echt gekomen om haar rivale de hand toe te steken of is ze, als een moderne Medea, uit op wraak? En wat zit er precies in de koelbox die Jackie O. steeds met zich meedraagt? ‘CALLAS | ONASSIS | KENNEDY’ is een muzikale vete over passie en wraak, waarin feit en fictie op verrassende wijze door elkaar heen lopen.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Callas, Kennedy, Onassis - Een muzikale Vete

Callas, Kennedy, Onassis - Een muzikale Vete

Wil jij weten waar Callas, Kennedy, Onassis - Een muzikale Vete op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Callas, Kennedy, Onassis - Een muzikale Vete draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Callas, Kennedy, Onassis - Een muzikale Vete informatie

Benieuwd waar Callas, Kennedy, Onassis - Een muzikale Vete over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Callas, Kennedy, Onassis - Een muzikale Vete. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Callas, Kennedy, Onassis - Een muzikale Vete al heeft ontvangen.

Callas, Kennedy, Onassis - Een muzikale Vete trailer

Benieuwd of Callas, Kennedy, Onassis - Een muzikale Vete iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Callas, Kennedy, Onassis - Een muzikale Vete jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Callas, Kennedy, Onassis - Een muzikale Vete kunt kijken!