Cenzorka (2021)

Cenzorka

93 minuten 2021

Filmposter Cenzorka

Lesia heeft een passionele misdaad begaan die haar een straf van zeven jaar in een van de vrouwengevangenissen van Odessa oplevert. Ze is net bevallen van haar eerste kind, en nu komt ze in een wereld die alleen bevolkt wordt door vrouwen. Gevangenen, verpleegsters en bewaaksters, vrouwen van alle leeftijden, echtgenotes en weduwen, dochters, zusters, zwangere vrouwen en vrouwen met kinderen. Zonder de kleur van het uniform zou het soms moeilijk zijn om te zien wie wie is.
Filmposter Filmposter Cenzorka

Regisseur Cenzorka

Péter Kerekes

Schrijvers Cenzorka

Onbekend

Cast Cenzorka

Maryna Klimova
Iryna Kiryazeva
Lyubov Vasylyna

Filmagenda van Cenzorka

Cenzorka

Wil jij weten waar Cenzorka op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cenzorka draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cenzorka informatie

Benieuwd waar Cenzorka over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cenzorka. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cenzorka al heeft ontvangen.

Cenzorka trailer

Benieuwd of Cenzorka iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cenzorka jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cenzorka kunt kijken!