https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/168529-8bcff37931be2e527c3c0094f60d4ddd366691d2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Charlatan (2021)

16 Angst Grof taalgebruik

Charlatan

16 Angst Grof taalgebruik
118 minuten 09-09-2021

Filmposter Charlatan

Jan Mikolasek was een kruidendeskundige, die zijn volledige leven wijdde aan de zorg voor de zieken, ondanks de grote obstakels die hij tegenkwam in zijn privé- en openbare leven. Mikolasek werd geboren aan het begin van de 20e eeuw en verwierf roem en rijkdom met onorthodoxe behandelmethoden om een breed scala aan ziekten te genezen. Al ver voor de Tweede Wereldoorlog won de genezer in Tsjechoslowakije aan reputatie en rijkdom, zowel tijdens de nazi-bezetting als onder het communistische bewind. Beide regimes wilden zijn vaardigheden gebruiken en in ruil daarvoor bescherming bieden. Maar hoe hoog zou de prijs zijn die Mikolasek zou moeten betalen om deze status te behouden als het tij zou gaan keren? Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Bekijk het aanbod van Charlatan

Regisseur Charlatan

Agnieszka Holland

Schrijvers Charlatan

Onbekend

Cast Charlatan

Ivan Trojan
Josef Trojan
Juraj Loj

Filmagenda van Charlatan

Charlatan

Wil jij weten waar Charlatan op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Charlatan draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Charlatan informatie

Benieuwd waar Charlatan over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Charlatan. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Charlatan al heeft ontvangen.

Charlatan trailer

Benieuwd of Charlatan iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Charlatan jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Charlatan kunt kijken!