Christmas in July (1939)

Christmas in July

67 minuten Komedie, Romantiek 1939

Recensies Christmas in July

MovieMeter: 3,32
Rotten Tomatoes 95

Filmposter Christmas in July

Jimmy, een kantoorbediende, doet aan allerlei loterijen en prijsvragen mee in de hoop ooit een fortuin te winnen zodat hij met Betty, het meisje van zijn dromen kan trouwen. Zijn laatste poging is het schrijven van een slogan voor een lokale koffieonderneming die 25.000 dollar voor de winnaar uitloven. Als grap sturen enkele van zijn collega's een neptelegram waarin staat dat hij de hoofdprijs heeft gewonnen. Vooruitlopend op de ontvangst van het geld doet Jimmy al aankopen voor de hele familie en hij doet Betty een aanzoek. Als de waarheid aan het licht komt, is Jimmy niet voorbereid op de consequenties.
Filmposter Filmposter Christmas in July

Regisseur Christmas in July

Preston Sturges

Schrijvers Christmas in July

Preston Sturges

Cast Christmas in July

Dick Powell
Ellen Drew
Raymond Walburn
Alexander Carr

Filmagenda van Christmas in July

Christmas in July

Wil jij weten waar Christmas in July op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Christmas in July draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Christmas in July informatie

Benieuwd waar Christmas in July over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Christmas in July. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Christmas in July al heeft ontvangen.

Christmas in July trailer

Benieuwd of Christmas in July iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Christmas in July jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Christmas in July kunt kijken!