Cinekid On Tour 2019: Wallay

Cinekid On Tour 2019: Wallay

85 minuten 26-02-2020
Cinekid On Tour In de herfstvakantie is het weer tijd voor het grootste kindermediafestival ter wereld: Cinekid! Op bijna 40 locaties in het land, kunnen kinderen vanaf 3 jaar tijdens Cinekid bijzondere en opvallende films en televisieproducties bekijken. De Cinekid-films van dit jaar hebben als thema ‘Hallo Wereld’ en tonen de kijker nieuwe werelden. Wallay Coming of age-drama over een onhandelbare jongen die op bezoek gaat bij zijn strenge oom in Burkina Faso. De 13-jarige Ady woont al zijn hele leven in Frankrijk. Hij is een echte puber en als hij het thuis te bont maakt stuurt zijn vader hem naar zijn oom in Burkina Faso. Ady is enthousiast over het vooruitzicht van een vakantie. Maar dat valt tegen: zijn oom Amadou ontvangt hem niet zo vriendelijk en het leven in Burkina Faso is heel anders dan hij gewend is. Beetje bij beetje komt Ady erachter dat deze onbekende omgeving, zonder dat hij het wist, ook deel uitmaakt van wie hij is. ‘Wallay’ is een prachtig verhaal over familie, identiteit en je eigen plek vinden. De film snijdt serieuze thema’s aan, maar houdt steeds een optimistische ondertoon. Nederlands ondertiteld - vanaf 11 jaar

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Cinekid On Tour 2019: Wallay

Helaas draait Cinekid On Tour 2019: Wallay niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 26-02-2020.

Cinekid On Tour 2019: Wallay

Wil jij weten waar Cinekid On Tour 2019: Wallay op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinekid On Tour 2019: Wallay draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinekid On Tour 2019: Wallay informatie

Benieuwd waar Cinekid On Tour 2019: Wallay over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinekid On Tour 2019: Wallay. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinekid On Tour 2019: Wallay al heeft ontvangen.

Cinekid On Tour 2019: Wallay trailer

Benieuwd of Cinekid On Tour 2019: Wallay iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinekid On Tour 2019: Wallay jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinekid On Tour 2019: Wallay kunt kijken!