https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/214157-ab8ef64fcd2abd0a6a374adf5b4a62d614e7b2aa/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Coup de chance (2023)

Coup de chance gaat over de grote invloed die toeval en geluk hebben op ons leven.

Coup de chance

97 minuten 30-11-2023

Filmposter Coup de chance

Coup de chance gaat over de grote invloed die toeval en geluk hebben op ons leven.

Fanny (Lou de Laâge) en Jean (Melvil Poupaud) lijken het ideale koppel: ze zijn succesvol in hun werk, wonen in een appartement in een van de mooiste wijken van Parijs en ze lijken nog net zo verliefd als wanneer ze elkaar ontmoetten. Maar wanneer Fanny bij toeval haar vroegere middelbare schoolvriend Alain (Niels Schneider) tegenkomt, komt haar wereld op zijn kop te staan. Ze zien elkaar snel weer en hun relatie wordt meer en meer intiem...

Bekijk het aanbod van Coup de chance

Regisseur Coup de chance

Woody Allen

Schrijvers Coup de chance

Woody Allen

Cast Coup de chance

Lou de Laâge
Niels Schneider
Valérie Lemercier
Melvil Poupaud

Coup de chance

Wil jij weten waar Coup de chance op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Coup de chance draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Coup de chance informatie

Benieuwd waar Coup de chance over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Coup de chance. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Coup de chance al heeft ontvangen.

Coup de chance trailer

Benieuwd of Coup de chance iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Coup de chance jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Coup de chance kunt kijken!