Crimewave (1985)

12 Geweld Angst Grof taalgebruik

Crimewave

12 Geweld Angst Grof taalgebruik
83 minuten Komedie, Misdaad, Crime, Horror 1985

Recensies Crimewave

MovieMeter: 2,76
Metacritic: 34,1

Filmposter Crimewave

Twee "ongediertebestrijders" vermoorden de eigenaar van een bedrijf in inbraakalarmsystemen. Ze achtervolgen vervolgens de man die hen ingehuurd heeft, zijn vrouw en een onnozele man die de de schuld van de moord in zijn schoenen geschoven krijgt. De laatste vertelt vanuit de elektrische stoel hoe het allemaal zover is gekomen.
Filmposter Filmposter Crimewave

Regisseur Crimewave

Sam Raimi

Schrijvers Crimewave

Ethan Coen

Joel Coen

Sam Raimi

Cast Crimewave

Bruce Campbell
Louise Lasser
Paul L. Smith
Brion James
Sheree J. Wilson

Filmagenda van Crimewave

Crimewave

Wil jij weten waar Crimewave op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Crimewave draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Crimewave informatie

Benieuwd waar Crimewave over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Crimewave. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Crimewave al heeft ontvangen.

Crimewave trailer

Benieuwd of Crimewave iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Crimewave jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Crimewave kunt kijken!