DC Club van Super-Pets (2022)

6 Angst Geweld

DC Club van Super-Pets

6 Angst Geweld
2022

Filmposter DC Club van Super-Pets

Iedere superheld heeft weleens een vakantie nodig, zo ook Superman. Gelukkig staat Krypto the Superdog, zijn trouwe viervoeter, in zo'n geval paraat om de misdaad te stoppen. Ook zijn hond beschikt namelijk over superkrachten, die in grote lijnen overeenkomen met die van Superman zelf. Samen met een vliegende kat genaamd Streaky the Super-Cat trekt Krypto door de stad om de boel op orde te houden en de slechteriken te verslaan. Er ligt namelijk gevaar op de loer: Lex Luthor!
Filmposter Filmposter DC Club van Super-Pets

Regisseur DC Club van Super-Pets

Jared Stern

Schrijvers DC Club van Super-Pets

Onbekend

Cast DC Club van Super-Pets

Keanu Reeves
Dwayne Johnson
John Krasinski

Alternatieve titels

DC League of Super-Pets

DC Club van Super-Pets

DC Club van Super-Pets

Wil jij weten waar DC Club van Super-Pets op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar DC Club van Super-Pets draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

DC Club van Super-Pets informatie

Benieuwd waar DC Club van Super-Pets over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over DC Club van Super-Pets. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies DC Club van Super-Pets al heeft ontvangen.

DC Club van Super-Pets trailer

Benieuwd of DC Club van Super-Pets iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de DC Club van Super-Pets jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij DC Club van Super-Pets kunt kijken!