https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/167348-e7944ccc9722f5ce5abc025d04b35d8ab805b578/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Croods 2: Een nieuw begin (2021)

6
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De Croods 2: Een nieuw begin

6
95 minuten 30-06-2021

Filmposter De Croods 2: Een nieuw begin

DreamWorks Animation nodigt je uit op een nieuw avontuur terug in de tijd met De Croods 2: Een nieuw begin. De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren. Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan. In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a.: Matteo van der Grijn, Waldemar Torenstra, Saar van Koningsberger, Sanne Wallis de Vries, Tim Knol en Paula Majoor.

Regisseur De Croods 2: Een nieuw begin

Joel Crawford

Schrijvers De Croods 2: Een nieuw begin

Onbekend

Cast De Croods 2: Een nieuw begin

Waldemar Torenstra
Saar Koningsberger
Sanne Wallis de Vries
Thekla Reuten
Gijs Naber
Matteo van der Grijn
Emma Heesters
Saar van Koningsberger
Tim Knol
Paula Majoor

Filmagenda van De Croods 2: Een nieuw begin

De Croods 2: Een nieuw begin

Wil jij weten waar De Croods 2: Een nieuw begin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Croods 2: Een nieuw begin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Croods 2: Een nieuw begin informatie

Benieuwd waar De Croods 2: Een nieuw begin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Croods 2: Een nieuw begin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Croods 2: Een nieuw begin al heeft ontvangen.

De Croods 2: Een nieuw begin trailer

Benieuwd of De Croods 2: Een nieuw begin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Croods 2: Een nieuw begin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Croods 2: Een nieuw begin kunt kijken!