De Grote Slijmfilm

Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De Grote Slijmfilm

80 minuten 05-02-2020
Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?

Geregisseerd door

Hans Somers

Schrijvers

Maarten van den Broek

Eveline Hagenbeek

Cast

Vincent Visser
Geza Weisz
Ferdi Stofmeel
Djamila
Tina de Bruin
Bibi
Rómeycia Valentijn
Sarah Nauta

Filmagenda van De Grote Slijmfilm

De Grote Slijmfilm

Wil jij weten waar De Grote Slijmfilm op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Grote Slijmfilm draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Grote Slijmfilm informatie

Benieuwd waar De Grote Slijmfilm over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Grote Slijmfilm. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Grote Slijmfilm al heeft ontvangen.

De Grote Slijmfilm trailer

Benieuwd of De Grote Slijmfilm iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Grote Slijmfilm jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Grote Slijmfilm kunt kijken!