De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen (2020)

De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen

16-07-2020
De Laatste Dinsdag van de maand is een wisselende cultuurmiddag in Floralis. Vanaf 14:30 wordt u in de Foyer ontvangen met koffie of thee. Deze voorstelling wordt vertoond in samenwerking met St. Theater Floralis Lisse. Clous van Mechelen is de man achter de beroemde liedjes van Sjef van Oekel en Tol Hansse. Hij heeft met Dolf Brouwers en Wim T. Schippers TV-geschiedenis geschreven. En met Tol Hansse klassiekers op plaat uitgebracht. Deze laatste dinsdag komt Clous zijn beroemde werken spelen en zingen, en natuurlijk vertellen over zijn avonturen met Dolf Brouwers, Wim T. Schippers en Tol Hansse. Aanvang 15.00 uur. Entree 10 euro, incl. kopje koffie of thee vooraf.

Regisseur De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen

Onbekend

Schrijvers De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen

Onbekend

Cast De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen

Onbekend

Filmagenda van De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen

Filmagenda deze week Deze week Week 29

De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen draait helaas niet in de bioscoop

De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen

Wil jij weten waar De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen informatie

Benieuwd waar De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen al heeft ontvangen.

De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen trailer

Benieuwd of De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Laatste Dinsdag - Clous van Mechelen kunt kijken!