https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/162507-e953b35e4e6f98e7ce05ff19e9963eb287a2f4f0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Magische Poort (2020)

6 Angst Geweld
De schrijvers van Toy Story en Big Trip komen met een onderwater avontuur voor de hele familie!

De Magische Poort

6 Angst Geweld
85 minuten 14-10-2020

Filmposter De Magische Poort

De schrijvers van Toy Story en Big Trip komen met een onderwater avontuur voor de hele familie!

De schrijvers van Toy Story en Big Trip komen met een onderwater avontuur voor de hele familie! De jonge, verlegen dolfijn Davey ontdekt samen met zijn beste vriendje een magische poort die wensen in vervulling laat gaan. Maar hun ontdekking blijft niet lang geheim en de listige moeralen willen er misbruik van maken. Ze zijn van plan het vredige Vissenstad te veroveren! Davey moet een manier bedenken om de moeralen te stoppen. Samen met zijn vrienden zet hij alles op alles om de stad te beschermen. Lukt het Davey om de held van Vissenstad te worden?

Bekijk het aanbod van De Magische Poort

Regisseurs De Magische Poort

Vasiliy Rovenskiy

vasilly Rovensky

Schrijvers De Magische Poort

Onbekend

Cast De Magische Poort

Onbekend

Alternatieve titels

De Magische Poort

Magic Arch 3D

Filmagenda van De Magische Poort

De Magische Poort

Wil jij weten waar De Magische Poort op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Magische Poort draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Magische Poort informatie

Benieuwd waar De Magische Poort over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Magische Poort. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Magische Poort al heeft ontvangen.

De Magische Poort trailer

Benieuwd of De Magische Poort iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Magische Poort jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Magische Poort kunt kijken!