De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL) (2020)

De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL)

88 minuten 19-09-2020
Amusante en prachtig gemaakte animatiefilm over een kapitein die 'piraat van het jaar' wil worden. De chaotische en bebaarde piratenkapitein heerst over de zeeën. Samen met zijn klunzige crew wil hij zijn grote droom waarmaken: gekroond worden tot 'Piraat van het jaar'. Daarom moet hij zijn grote rivalen verslaan en belanden de helden van de oevers van het exotische Bloed Eiland tot in de mistige straten van het Victoriaanse Londen. Onderweg vechten ze tegen een duivelse koningin en gaan in zee met de nog jonge Charles Darwin. Eén ding verliezen ze nooit uit het oog: het avontuur! Afkomstig uit de Britse animatiestudio Aardman, van de makers van 'Wallace & Gromit' en 'Chicken Run'. Cinema.nl: 'Topamusement'.

Regisseur De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL)

Onbekend

Schrijvers De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL)

Onbekend

Cast De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL)

Onbekend

Filmagenda van De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL)

De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL)

Wil jij weten waar De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL) informatie

Benieuwd waar De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL) al heeft ontvangen.

De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL) trailer

Benieuwd of De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Piraten: Alle Buitenbeentjes Aan Dek (NL) kunt kijken!