https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/188157-f4c6cfe65b883a6b04a1b109eece866eb30bf79e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De son vivant (2021)

De son vivant

123 minuten 09-12-2021
Een zoon die ontkent dat hij ernstig ziek is. Een moeder die geconfronteerd wordt met het ondraaglijke. En daartussen een arts en verpleegster die hen met alle macht tot acceptatie proberen te brengen. Ze hebben één jaar om tot elkaar te komen, en te ervaren wat het betekent om het leven langzaam los te laten. De son vivant is een prachtig Frans drama met in de hoofdrol Cathérine Deneuve als moeder die zich, tegen beter weten in, vastbijt in het herstel van haar zoon.
De son vivant
Filmposter Filmposter De son vivant

Regisseur De son vivant

Emmanuelle Bercot

Schrijvers De son vivant

Onbekend

Cast De son vivant

Catherine Deneuve
Benoît Magimel
Cécile De France

Filmagenda van De son vivant

De son vivant

Wil jij weten waar De son vivant op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De son vivant draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De son vivant informatie

Benieuwd waar De son vivant over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De son vivant. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De son vivant al heeft ontvangen.

De son vivant trailer

Benieuwd of De son vivant iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De son vivant jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De son vivant kunt kijken!