De verpleegkundig specialist (2024)

De verpleegkundig specialist

16-06-2024
Filmmaker Gwen Jansen volgt vier verpleegkundig specialisten tijdens hun werkzaamheden: elk met hun eigen aandachtsgebied en specialisme. Door het ziekbed van een familielid kwam de onafhankelijke documentairemaker in aanraking met een verpleegkundig specialist. Ze stelde zich in die hoedanigheid een aantal vragen: Wie is die verpleegkundig specialist? Sinds wanneer is deze zorgprofessional geïntroduceerd en met welk doel?

Regisseur De verpleegkundig specialist

Gwen Jansen

Schrijvers De verpleegkundig specialist

Onbekend

Cast De verpleegkundig specialist

Onbekend

De verpleegkundig specialist

Wil jij weten waar De verpleegkundig specialist op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De verpleegkundig specialist draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De verpleegkundig specialist informatie

Benieuwd waar De verpleegkundig specialist over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De verpleegkundig specialist. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De verpleegkundig specialist al heeft ontvangen.

De verpleegkundig specialist trailer

Benieuwd of De verpleegkundig specialist iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De verpleegkundig specialist jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De verpleegkundig specialist kunt kijken!