https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/141132-b047db62b2f18dc4fa62bba8b0452cae56bca636/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

So Long, My Son (2019)

Twee getrouwde stellen passen zich aan aan de enorme sociale en economische veranderingen die zich in de jaren tachtig tot heden in China voltrekken.

So Long, My Son

185 minuten Drama 01-08-2019

Recensies So Long, My Son

Metacritic: 85,1

Filmposter So Long, My Son

Twee getrouwde stellen passen zich aan aan de enorme sociale en economische veranderingen die zich in de jaren tachtig tot heden in China voltrekken.

Twee gezinnen groeien vanaf de jaren ’80 samen op tijdens de revolutionaire hervormingen in China. Hun wegen scheiden na het verlies van een kind tijdens een tragisch ongeluk. Te midden van een land in ontwikkeling blijken families, vriendschappen, liefde en het lot ook aan veranderingen onderhevig te zijn. Hoewel de beide gezinnen na al die jaren uit elkaar zijn gegroeid, is hun zoektocht naar de waarheid en drang naar verwerking van de tragedie altijd hetzelfde gebleven. Soms kan het echter een leven lang duren voordat men klaar is om vaarwel te zeggen.

Bekijk het aanbod van So Long, My Son

So Long, My Son So Long, My Son So Long, My Son So Long, My Son So Long, My Son So Long, My Son
Filmposter Filmposter So Long, My Son

Regisseurs So Long, My Son

Xiaoshuai Wang

Wang Xiaoshuai

Schrijvers So Long, My Son

Xiaoshuai Wang

Mei Ah

Cast So Long, My Son

Liya Ai
Zhao-Yan Guo-Zhang
Jiang Du
Jingjing Li

Alternatieve titels

Di Jiu Tian Chang

So Long, My Son

So Long, My Son

Wil jij weten waar So Long, My Son op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar So Long, My Son draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

So Long, My Son informatie

Benieuwd waar So Long, My Son over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over So Long, My Son. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies So Long, My Son al heeft ontvangen.

So Long, My Son trailer

Benieuwd of So Long, My Son iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de So Long, My Son jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij So Long, My Son kunt kijken!