Doet Sneeuw Pijn - door Saskia Temmink

Doet Sneeuw Pijn - door Saskia Temmink

Solovoorstelling door Saskia Temmink gebaseerd op het indrukwekkende boek van Carolien Spaans. Ik denk dat ik gil, want mijn ouders en broer komen meteen de keuken in rennen. “Hij is dood,” zeg ik, met de telefoon nog in mijn hand. “Hij heeft een paar uur geleden een ongeluk gehad.” Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met zijn vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat niet alleen maar gevuld kan worden met de opvoeding van en liefde voor hun kind. De makers van ‘LEEF!’, ‘PAAZ’, ‘Ma’ en ‘Emma wil leven’ brengen met ‘Doet sneeuw pijn’ een tragikomische monoloog over een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven, maar tegelijkertijd ook als moeder door moet met het dagelijks leven. Een verhaal over een ondenkbaar verlies, maar ook over de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen. ‘Doet sneeuw pijn’ is gebaseerd op het gelijknamige, autobiografische boek van journalist Carolien Spaans en wordt gespeeld door Saskia Temmink (o.a. ‘De Vloer op’, ‘De 12 van Oldenheim’ en ‘Bloedverwanten’).

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Doet Sneeuw Pijn - door Saskia Temmink

Doet Sneeuw Pijn - door Saskia Temmink

Wil jij weten waar Doet Sneeuw Pijn - door Saskia Temmink op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Doet Sneeuw Pijn - door Saskia Temmink draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Doet Sneeuw Pijn - door Saskia Temmink informatie

Benieuwd waar Doet Sneeuw Pijn - door Saskia Temmink over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Doet Sneeuw Pijn - door Saskia Temmink. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Doet Sneeuw Pijn - door Saskia Temmink al heeft ontvangen.

Doet Sneeuw Pijn - door Saskia Temmink trailer

Benieuwd of Doet Sneeuw Pijn - door Saskia Temmink iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Doet Sneeuw Pijn - door Saskia Temmink jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Doet Sneeuw Pijn - door Saskia Temmink kunt kijken!