https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/204547-e3381ca178e5d9a7cbccbaa894b27713a4095c81/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Dreaming Walls (2022)

AL
Een documentaire over het legendarische Chelsea Hotel in New York City, al meer dan een eeuw een icoon van de tegencultuur en een toevluchtsoord voor kunstenaars.

Dreaming Walls

AL
80 minuten 24-11-2022

Filmposter Dreaming Walls

Een documentaire over het legendarische Chelsea Hotel in New York City, al meer dan een eeuw een icoon van de tegencultuur en een toevluchtsoord voor kunstenaars.

Het legendarische Chelsea Hotel in New York City is een icoon van de tegencultuur van de jaren ’60 en toevluchtsoord voor kunstenaars en intellectuelen als Patti Smith, Janis Joplin, Jim Morrison en de sterren van Andy Warhols Factory. Binnenkort gaat het na een grondige renovatie weer open voor het publiek als een van de meest modieuze luxehotels van New York. Tientallen excentrieke, vooral oudere huurders wonen al bijna tien jaar tussen de steigers en brokstukken. Tegen deze chaotische achtergrond dwaalt Dreaming Walls door de gangen, kamers en zalen, terwijl projecties op de muren ons herinneren aan de mythische geschiedenis. De huurders – slachtoffers van kapitalisme – en de muren van het hotel staan voor een keerpunt in een gezamenlijke geschiedenis.

Bekijk het aanbod van Dreaming Walls

Regisseurs Dreaming Walls

Amelie Van Elmbt

Maya Duverdier

Schrijvers Dreaming Walls

Onbekend

Cast Dreaming Walls

Onbekend

Dreaming Walls

Wil jij weten waar Dreaming Walls op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dreaming Walls draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dreaming Walls informatie

Benieuwd waar Dreaming Walls over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dreaming Walls. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dreaming Walls al heeft ontvangen.

Dreaming Walls trailer

Benieuwd of Dreaming Walls iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dreaming Walls jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dreaming Walls kunt kijken!