Drie Vrouwen (2005)

Drie Vrouwen

49 minuten Documentaire 2005
'Als ik in de spiegel kijk, vind ik niet dat ik op mijn strafblad lijk.' Een portret van drie gedetineerde vrouwen in de gevangenis van Gent. Gokverslaafde Ankje is medeplichtig aan roofmoord, Yoko doodde met haar vriend hun zoontje en prostituee Niki vermoordde haar partner. Meer nog dan door wat ze hebben misdaan, leren we ze kennen als drie mensen die voelen, zien en denken. Een film over de dubbelzinnigheid van intimiteit en afstand van drie vrouwen die achter de tralies hun leven verder moeten zetten. Over de vragen die dat oproept, de verleiding, de weerzin.

Regisseur Drie Vrouwen

Kristof Bilsen

Schrijvers Drie Vrouwen

Onbekend

Cast Drie Vrouwen

Onbekend

Filmagenda van Drie Vrouwen

Drie Vrouwen

Wil jij weten waar Drie Vrouwen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Drie Vrouwen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Drie Vrouwen informatie

Benieuwd waar Drie Vrouwen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Drie Vrouwen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Drie Vrouwen al heeft ontvangen.

Drie Vrouwen trailer

Benieuwd of Drie Vrouwen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Drie Vrouwen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Drie Vrouwen kunt kijken!