https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203174-7e92f47738c1bec232378b8359ecda2497c9e23e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Drii Winter (2022)

16
Een aangrijpende film over liefde, schuld, boete en vergiffenis.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Drii Winter

16
136 minuten 01-09-2022

Filmposter Drii Winter

Een aangrijpende film over liefde, schuld, boete en vergiffenis.

Een familiedrama over schuld, boete en vergiffenis gesitueerd in de prachtige Zwitserse Alpen. In een afgelegen bergdorpje in de Zwitserse Alpen wordt de jonge liefde tussen Anna en Marco op de proef gesteld. Anna komt uit het dorp en heeft een dochter uit een eerdere relatie, terwijl Marco een buitenstaander is uit het laagland die door de bergboeren is ingehuurd om het ruige land te bewerken. Samen ervaren ze de vreugde van de nieuwe liefde en de nabijheid van familie. Maar wanneer Marco plotseling de controle over zijn doen en laten begint te verliezen en zich grillig gaat gedragen ontstaat er spanning in de dorpsgemeenschap. Gedurende de wisseling van de seizoenen en de hardheid van het bestaan, vecht Anna om een liefde te behouden waarvan ze gelooft dat zelfs de dood die kan overtreffen.

Regisseur Drii Winter

Michael Koch

Schrijvers Drii Winter

Onbekend

Cast Drii Winter

Simon Wisler
Michèle Brand
Daniela Barmettler
Elin Zgraggen

Alternatieve titels

Drii Winter

A Piece of Sky

Filmagenda van Drii Winter

Drii Winter

Wil jij weten waar Drii Winter op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Drii Winter draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Drii Winter informatie

Benieuwd waar Drii Winter over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Drii Winter. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Drii Winter al heeft ontvangen.

Drii Winter trailer

Benieuwd of Drii Winter iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Drii Winter jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Drii Winter kunt kijken!