Duurzame Eilanden

Duurzame Eilanden

73 minuten
Een documentaire over veranderingen op weg naar een duurzame samenleving op de Nederlandse eilanden en de rol van het vele zoete en zoute water op en rondom die eilanden. Nederland bevindt zich midden in de verandering naar een duurzame samenleving. De eilanden op de Wadden en in Zeeland spelen hierin een voortrekkersrol met ambitieuze proefprojecten. Maar het pad van idealisten, beleidsmakers, natuurbeheerders en vernieuwers is hobbelig. Deze film volgt de duurzaamheidsontwikkelingen op de Nederlandse eilanden tegen de achtergrond van het nationaal opgestelde klimaat akkoord. Rode lijn in het verhaal is het vele zoet en zoute water rondom die eilanden en de nieuwe mogelijkheden met dat water op gebied van energieopwekking, ecologie en zilte teelt. Bij de voorstelling op maandag 16 september is producent Eef de Graaf aanwezig voor een Q&A. Gekochte tickets kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Geregisseerd door

Eef de Graaf

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Duurzame Eilanden

Duurzame Eilanden

Wil jij weten waar Duurzame Eilanden op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Duurzame Eilanden draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Duurzame Eilanden informatie

Benieuwd waar Duurzame Eilanden over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Duurzame Eilanden. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Duurzame Eilanden al heeft ontvangen.

Duurzame Eilanden trailer

Benieuwd of Duurzame Eilanden iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Duurzame Eilanden jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Duurzame Eilanden kunt kijken!