Duurzame Eilanden

Duurzame Eilanden

73 minuten
In onze huidige samenleving is de transitie naar een duurzame samenleving een actueel thema. In de documentaire Duurzame Eilanden gaan de makers op zoek naar hoe duurzaamheid juist op en rondom de Nederlandse eilanden vorm krijgt en volgen zij innovatieve combinatieprojecten in de Zuidwestelijke Delta en op de Wadden. Veel eilanden in Nederland profileren zich als proeftuin en als etalage voor duurzame projecten. Op de eilanden werkt men soms snel, door korte lijntjes. Het zoute en zoute water op en rondom de eilanden, de zeespiegelstijging en de uitdagingen rondom de Deltawerken spelen in de documentaire een belangrijke rol. Voorafgaand aan de vertoning van Duurzame Eilanden zal Eric van Uffelen samen met beeldend kunstenaar Kianoosh Gerami een korte inleiding houden over de vervuiling van blauw pluis langs de Nederlandse kusten en over het kunstproject dat met dat pluis wordt opgezet. Let op afwijkende aanvangstijd 18.30 uur.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Duurzame Eilanden

Helaas draait Duurzame Eilanden niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 20-01-2020.

Duurzame Eilanden

Wil jij weten waar Duurzame Eilanden op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Duurzame Eilanden draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Duurzame Eilanden informatie

Benieuwd waar Duurzame Eilanden over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Duurzame Eilanden. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Duurzame Eilanden al heeft ontvangen.

Duurzame Eilanden trailer

Benieuwd of Duurzame Eilanden iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Duurzame Eilanden jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Duurzame Eilanden kunt kijken!