Een Jaar zonder Mijn Ouders (2015)

Een Jaar zonder Mijn Ouders

23 minuten 2015

Recensies Een Jaar zonder Mijn Ouders

MovieMeter: 2,5
Als de bijna twaalfjarige Tareq de oorlog in Syrië ontvlucht, moet hij zijn ouders, zusje en broertje achterlaten. Op naar Europa, een onzekere toekomst tegemoet. Het wordt een gevaarlijke reis. Eenmaal aangekomen in Nederland begint er voor Tareq een nieuw leven: hij woont op een veilige plek en gaat naar school. Maar wanneer zal hij zijn ouders weer zien?

Regisseur Een Jaar zonder Mijn Ouders

Onbekend

Schrijvers Een Jaar zonder Mijn Ouders

Onbekend

Cast Een Jaar zonder Mijn Ouders

Onbekend

Een Jaar zonder Mijn Ouders

Wil jij weten waar Een Jaar zonder Mijn Ouders op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Een Jaar zonder Mijn Ouders draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Een Jaar zonder Mijn Ouders informatie

Benieuwd waar Een Jaar zonder Mijn Ouders over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Een Jaar zonder Mijn Ouders. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Een Jaar zonder Mijn Ouders al heeft ontvangen.

Een Jaar zonder Mijn Ouders trailer

Benieuwd of Een Jaar zonder Mijn Ouders iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Een Jaar zonder Mijn Ouders jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Een Jaar zonder Mijn Ouders kunt kijken!