El Buen Patrón (2021)

12 Geweld Seks Grof taalgebruik

El Buen Patrón

12 Geweld Seks Grof taalgebruik
120 minuten 2021

Filmposter El Buen Patrón

Het verhaal speelt zich af in en rond de fabriek Blancos Básculas, waar alles altijd in evenwicht moet zijn. Ze maken immers weegschalen in alle soorten en maten. Daar bereidt de schijnbaar welwillende baas Blanco zijn personeel voor op een komende inspectie door een groep die lokale bedrijven bezoekt om er een uit te kiezen voor een prestigieuze prijs. De spanningen beginnen echter op te lopen als de onlangs ontslagen Jose met zijn twee kinderen opduikt en begint te eisen dat hij weer in dienst wordt genomen.
Filmposter Filmposter El Buen Patrón

Regisseur El Buen Patrón

Fernando León de Aranoa

Schrijvers El Buen Patrón

Onbekend

Cast El Buen Patrón

Javier Bardem
Manolo Solo
Almudena Amor

Filmagenda van El Buen Patrón

El Buen Patrón

Wil jij weten waar El Buen Patrón op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar El Buen Patrón draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

El Buen Patrón informatie

Benieuwd waar El Buen Patrón over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over El Buen Patrón. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies El Buen Patrón al heeft ontvangen.

El Buen Patrón trailer

Benieuwd of El Buen Patrón iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de El Buen Patrón jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij El Buen Patrón kunt kijken!