https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/133957-c44fef31283e7ea3ace707b961fbcb25b50de533/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

El Principe (2020)

16 Geweld Seks Grof taalgebruik
Chili 1970. de 20-jarige Jaime komt in de gevangenis en ontdekt daar liefde én de mores van het gevangeniswezen.

El Principe

16 Geweld Seks Grof taalgebruik
96 minuten 03-09-2020

Recensies El Principe

Filmposter El Principe

Chili 1970. de 20-jarige Jaime komt in de gevangenis en ontdekt daar liefde én de mores van het gevangeniswezen.

San Bernardo, Chili, 1970. Tijdens een dronken bui steekt Jaime, een eenzame en narcistische 20-jarige jongen, zijn beste vriend dood in wat een vlaag van passie blijkt te zijn. Veroordeeld tot een zware gevangenisstraf maakt hij al snel kennis met de mores van het gevangeniswezen. Geplaatst in een cel met vier andere mannen, komt hij onder bescherming van "The Stallion", een oudere en gerespecteerde man die alle informele regels in de gevangenis bepaalt. Achter de tralies leert Jaime ook alles over loyaliteit en 'zwarte liefde', zoals het in de gevangenis wordt genoemd en wordt hij geconfronteerd met een gewelddadige machtsstrijd in de gevangenis.

Bekijk het aanbod van El Principe

Regisseur El Principe

Sebastian Muñoz

Schrijvers El Principe

Sebastian Muñoz

Luis Barrales

Mario Cruz

Cast El Principe

Alfredo Castro
Gastón Pauls
Lucas Balmaceda
Juan Carlos Maldonado

El Principe

Wil jij weten waar El Principe op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar El Principe draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

El Principe informatie

Benieuwd waar El Principe over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over El Principe. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies El Principe al heeft ontvangen.

El Principe trailer

Benieuwd of El Principe iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de El Principe jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij El Principe kunt kijken!