El Reino


Bekijk trailer

El Reino

122 minuten Drama, Thriller 04-07-2019
MovieMeter: 4
Manuel Gómez Vidal is een geliefde en charismatische politicus die het goed voor elkaar heeft: hij heeft veel aanzien, een liefdevolle familie en veel vrienden. Maar hij is ook onderdeel van een corrupt politiek systeem, waar ieder zich verrijkt met publiek geld. Terwijl hij een collega en goede vriend die zich schuldig maakt aan corruptie indekt, wordt hij zelf het middelpunt van de aandacht en schuiven zijn partijgenoten alle schuld op hem. Manuel is echter vastberaden en doet er alles aan om zijn macht te behouden. Een Spaanse politicus, rijk geworden door schimmige deals en connecties, dreigt zijn partij te gronde te richten wanneer hij zelf in een schandaal verwikkeld raakt. De politieke thriller El Reino(The Realm) was één van de grote winnaars dit jaar bij de uitreiking van de Goya's, de Spaanse Oscars. De film sleepte maar liefst zeven prijzen in de wacht waaronder die voor Beste Regie voor regisseur Rodrigo Sorogoyen (Que Dios Nos Perdone, 2016) en acteur Antonio de La Torre, die net als in de vorige film van Sorogoyen de hoofdrol speelt.

Geregisseerd door

Rodrigo Sorogoyen

Schrijvers

Rodrigo Sorogoyen

Isabel Peña

Cast

Mònica López
Antonio de la Torre
Bárbara Lennie
Josep Maria Pou

Alternatieve titels

El Reino

Reino, El

The Candidate

Bioscoopagenda van El Reino

Helaas draait El Reino niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 04-07-2019.

El Reino

Wil jij weten waar El Reino op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar El Reino draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

El Reino informatie

Benieuwd waar El Reino over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over El Reino. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies El Reino al heeft ontvangen.

El Reino trailer

Benieuwd of El Reino iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de El Reino jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij El Reino kunt kijken!