Falling Down (2024)

Falling Down

28-05-2024
Michael Douglas speelt D-Fens, een man met agressieproblemen die besluit om te gaan wandelen op de heetste dag van het jaar. Als dat maar goed komt. Het helpt ook niet dat hij net is ontslagen én al de hele ochtend in een file staat (waardoor hij dus is gaan wandelen). Tijdens zijn ommetje wordt hij opgehitst door alles wat hij verkeerd vindt in deze maatschappij.

Regisseur Falling Down

Joel Schumacher

Schrijvers Falling Down

Onbekend

Cast Falling Down

Michael Douglas
Robert Duvall
Barbara Hershey

Falling Down

Wil jij weten waar Falling Down op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Falling Down draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Falling Down informatie

Benieuwd waar Falling Down over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Falling Down. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Falling Down al heeft ontvangen.

Falling Down trailer

Benieuwd of Falling Down iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Falling Down jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Falling Down kunt kijken!