https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217736-455332d337dcd31915a42fe773022eb4b0215d51/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fantasievriendjes (2024)

6
Een meisje ontdekt dat ze iedereens denkbeeldige vrienden kan zien en begint aan een magisch avontuur om vergeten fantasievriendjes opnieuw met hun kinderen te verbinden.

Fantasievriendjes

6
104 minuten 16-05-2024

Filmposter Fantasievriendjes

Een meisje ontdekt dat ze iedereens denkbeeldige vrienden kan zien en begint aan een magisch avontuur om vergeten fantasievriendjes opnieuw met hun kinderen te verbinden.

Fantasievriendjes, die ook in de originele versie wordt uitgebracht onder de titel IF, is een film van schrijver en regisseur John Krasinski over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen? Het wordt een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten Fantasievriendjes weer samen te brengen met hun kinderen.

Bekijk het aanbod van Fantasievriendjes

Regisseur Fantasievriendjes

John Krasinki

Schrijvers Fantasievriendjes

Onbekend

Cast Fantasievriendjes

Gijs Naber
Jada Coppens
Elise Schaap
Jeroen Spitzenberger
Emmanuel Ohene Boafo

Filmagenda van Fantasievriendjes

Fantasievriendjes

Wil jij weten waar Fantasievriendjes op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fantasievriendjes draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fantasievriendjes informatie

Benieuwd waar Fantasievriendjes over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fantasievriendjes. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fantasievriendjes al heeft ontvangen.

Fantasievriendjes trailer

Benieuwd of Fantasievriendjes iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fantasievriendjes jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fantasievriendjes kunt kijken!