Feest aan de haven

Feest aan de haven

Het avond programma start dit jaar om 20.00 uur met de winnende Dj die mee heeft gedaan aan de Dj contest van dit jaar. Omstreeks 21.30 kan Alblasserdam genieten van een spectaculaire lasershow. En direct hierna gaan wij op beide podia verder met een dijk van een programma! Algemene event info: LET OP: voor u het terrein kan betreden dient u door onze toegangscontrole gegaan te zijn. Hierbij zullen ook polsbandjes uitgedeeld worden waarmee iedereen van 18 jaar en ouder alcoholische dranken kan halen. Zonder polsbandje worden er dus ook geen alcoholische dranken uitgegeven en hier is een strenge controle op! Zorg er dus voor dat je je identiteitskaart bij je hebt zodat er geen twijfel kan ontstaan!

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Feest aan de haven

Helaas draait Feest aan de haven niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 20-01-2020.

Feest aan de haven

Wil jij weten waar Feest aan de haven op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Feest aan de haven draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Feest aan de haven informatie

Benieuwd waar Feest aan de haven over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Feest aan de haven. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Feest aan de haven al heeft ontvangen.

Feest aan de haven trailer

Benieuwd of Feest aan de haven iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Feest aan de haven jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Feest aan de haven kunt kijken!