Fête de Famille

Fête de Famille

95 minuten 2019
Op een mooie zomerdag is een familie samengekomen om de zeventigste verjaardag van het familiehoofd te vieren. De sfeer is goed, totdat de jongste dochter plots komt binnenvallen. Vier jaar eerder vertrok zij met de noorderzon. Ze wordt warm onthaald, maar zorgt later voor problemen.

Geregisseerd door

Cédric Kahn

Schrijvers

Cédric Kahn

Fanny Burdino

Samuel Doux

Cast

Catherine Deneuve
Cédric Kahn
Vincent Macaigne
Emmanuelle Bercot

Alternatieve titels

Fête de Famille

Happy Birthday

Bioscoopagenda van Fête de Famille

Fête de Famille

Wil jij weten waar Fête de Famille op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fête de Famille draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fête de Famille informatie

Benieuwd waar Fête de Famille over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fête de Famille. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fête de Famille al heeft ontvangen.

Fête de Famille trailer

Benieuwd of Fête de Famille iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fête de Famille jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fête de Famille kunt kijken!