Fête de Famille

Fête de Famille

110 minuten 24-10-2019
Een familiereünie ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van de ‘mater familias’ verloopt anders dan verwacht. Andrea (Catherine Deneuve) heeft namelijk geen rekening gehouden met de komst van haar oudste dochter, Claire, die vier jaar eerder met de noorderzon is vertrokken. Ze wordt warm onthaald, maar Claire voelt zich door haar familie tekort gedaan en is vastbesloten te krijgen wat haar toekomt. Het duurt dan ook niet lang voor het feest ontaard in een chaos. Fête de Famille is een komedie van de Franse regisseur Cédric Kahn (La Prière) met Catherine Deneuve, Emmanuelle Bercot, Vincent Macaigne en Cédric Kahn zelf.

Geregisseerd door

Cédric Kahn

Schrijvers

Cédric Kahn

Fanny Burdino

Samuel Doux

Cast

Catherine Deneuve
Cédric Kahn
Vincent Macaigne
Emmanuelle Bercot

Alternatieve titels

Fête de Famille

Happy Birthday

Bioscoopagenda van Fête de Famille

Fête de Famille

Wil jij weten waar Fête de Famille op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fête de Famille draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fête de Famille informatie

Benieuwd waar Fête de Famille over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fête de Famille. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fête de Famille al heeft ontvangen.

Fête de Famille trailer

Benieuwd of Fête de Famille iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fête de Famille jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fête de Famille kunt kijken!