Fidelio - The Royal Opera

Fidelio - The Royal Opera

31-05-2020

Recensies Fidelio - The Royal Opera

Tickets zijn 16 Euro. Kaartjes kunnen alleen online gekocht worden of aan de kassa. Reserveren is niet mogelijk. Wij kunnen geen korting en of actiekaarten accepteren voor de voorstellingen. Heeft u een Cineville-pas? Dan betaalt u op vertoon van de pas 8 euro. Graag reserveren. Dit kan tijdens openingstijden telefonisch of aan de kassa. Beethovens enige opera is een meesterwerk, een bemoedigend verhaal over risico en triomf. In deze nieuwe productie, gedirigeerd door Antonio Pappano, speelt Jonas Kaufmann de politieke gevangene Florestan , en Lise Davidsen zijn vrouw Leonore (vermomd als Fidelio) die dapper besluit om hem te redden. Het verhaal is rijk aan contrasten dankzij ingrediënten als huiselijke intrige, vastberaden liefde en de wreedheid van een onderdrukkend regime. De uitzonderlijke muziek omvat het beroemde kwartet uit de eerste akte, het gevangenenkoor en Florestans wanhopige schreeuw in het duister en zijn hoopvolle visioen in de tweede akte. De nieuwe enscenering van Tobias Kratzer tilt de donkere realiteit van de terreur ten tijde van de Franse Revolutie naar onze huidige tijd en belicht zo de inspirerende boodschap van de medemenselijkheid van Fidelio. Kijk hier voor de andere opera en ballet voorstellingen.

Regisseur Fidelio - The Royal Opera

Onbekend

Schrijvers Fidelio - The Royal Opera

Onbekend

Cast Fidelio - The Royal Opera

Onbekend

Bioscoopagenda van Fidelio - The Royal Opera

Helaas draait Fidelio - The Royal Opera niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 31-05-2020.

Fidelio - The Royal Opera

Wil jij weten waar Fidelio - The Royal Opera op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fidelio - The Royal Opera draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fidelio - The Royal Opera informatie

Benieuwd waar Fidelio - The Royal Opera over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fidelio - The Royal Opera. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fidelio - The Royal Opera al heeft ontvangen.

Fidelio - The Royal Opera trailer

Benieuwd of Fidelio - The Royal Opera iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fidelio - The Royal Opera jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fidelio - The Royal Opera kunt kijken!