Filmhuis: Un Fils (2021)

Filmhuis: Un Fils

01-08-2021
Dinsdag 1 december 16.00u + 18.30u + 21.00 uur Un Fils is een meeslepend familiedrama en indrukwekkend debuut van de Tunesische regisseur Mehdi Barsaoui. Tunesië, zomer van 2011. Fares en Meriem beleven gelukkige dagen met Aziz, hun 11-jarige zoon. Tijdens een verblijf in het zuiden van het land, verandert een gebeurtenis voor altijd hun leven. Wat volgt is een race tegen de klok, waarbij Fares en Meriem geconfronteerd worden met tegenstrijdige emoties en moeilijke keuzes. In een serie wendingen legt het verhaal op ingenieuze wijze de realiteit van de huidige Tunesische samenleving bloot. Un Fils ging in première op het Filmfestival van Venetië, waar de film geselecteerd werd voor de Orrizonti-competitie. Sami Bouajila won daar de prijs voor beste acteur voor zijn vertolking van Fares. Op het Internationaal Film Festival van Rotterdam (IFFR) werd de film omarmd door het publiek.

Regisseur Filmhuis: Un Fils

Mehdi Barsaoui

Schrijvers Filmhuis: Un Fils

Onbekend

Cast Filmhuis: Un Fils

Sami Bouajila
Najla Ben Abdallah
Youssef Khemiri

Filmhuis: Un Fils

Wil jij weten waar Filmhuis: Un Fils op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Filmhuis: Un Fils draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Filmhuis: Un Fils informatie

Benieuwd waar Filmhuis: Un Fils over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Filmhuis: Un Fils. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Filmhuis: Un Fils al heeft ontvangen.

Filmhuis: Un Fils trailer

Benieuwd of Filmhuis: Un Fils iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Filmhuis: Un Fils jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Filmhuis: Un Fils kunt kijken!