Freaky Friday 2021 (2021)

Freaky Friday 2021

17-10-2021
De Freaky Friday Horrormarathon is er weer met aansluitend een ontbijtje. We vertonen de volgende films. Seance: Op een chique kostschool doen zes vriendinnen voor de grap mee aan een nachtelijk ritueel. Ze roepen de geest op van een studente van wie wordt beweerd dat ze zelfmoord heeft gepleegd en nog altijd rondspookt door de school. Nog diezelfde nacht komt een van de vriendinnen te overlijden en vragen de anderen zich angstig af wat voor onheil ze hebben gewekt. Night House: Het verhaal van een weduwe (Rebecca Hall) die verontrustende geheimen van haar onlangs overleden echtgenoot begint te ontdekken. Antlers (ZIE TRAILER): Een lerares uit Oregon en haar broer, de lokale politieagent, ontdekken dat een jonge leerling een gevaarlijk geheim bewaart met beangstigende gevolgen. Halloween Kills: Halloween Kills begint enkele minuten nadat Laurie Strode, haar dochter Karen en haar kleindochter Allyson het gemaskerde monster Michael Myers brandend in een kooi in Laurie’s kelder hebben achtergelaten. Laurie wordt met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Ze denkt eindelijk afgerekend te hebben met de gemaskerde seriemoordenaar die haar al haar leven lang achtervolgt. Maar zodra Michael zich weet te bevrijden uit de val die Laurie voor hem gezet had, zet hij zijn rituele bloedbad voort.

Regisseurs Freaky Friday 2021

David Bruckner

Simon Barett

Scott Cooper en David Gordon Green

Schrijvers Freaky Friday 2021

Onbekend

Cast Freaky Friday 2021

Rebecca Hall
O.a. Suki Waterhouse
Keri Russell en Jamie Lee Curtis

Filmagenda van Freaky Friday 2021

Freaky Friday 2021

Wil jij weten waar Freaky Friday 2021 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Freaky Friday 2021 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Freaky Friday 2021 informatie

Benieuwd waar Freaky Friday 2021 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Freaky Friday 2021. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Freaky Friday 2021 al heeft ontvangen.

Freaky Friday 2021 trailer

Benieuwd of Freaky Friday 2021 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Freaky Friday 2021 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Freaky Friday 2021 kunt kijken!