https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/210678-3cdcc7820d34cb6f9d145bcf294ba0ec3b4659f1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Grenzeloos Verraad (2023)

16
Een bijzonder oorlogsverhaal tussen eer en geweten in de periode voorafgaande aan de luchtlandings-operatie Amherst die in april 1945 in Drenthe plaatsvond met als doel de bevrijding van de stad Groningen.

Grenzeloos Verraad

16
85 minuten 30-03-2023

Filmposter Grenzeloos Verraad

Een bijzonder oorlogsverhaal tussen eer en geweten in de periode voorafgaande aan de luchtlandings-operatie Amherst die in april 1945 in Drenthe plaatsvond met als doel de bevrijding van de stad Groningen.

Een bijzonder oorlogsverhaal tussen eer en geweten in de periode voorafgaande aan de luchtlandingsactieoperatie Amherst die in april 1945 in Drenthe plaatsvond met als doel de bevrijding van de stad Groningen. De Duits-Nederlandse officier Ludwig Mengelberg, in het Duitse leger luisterend naar de bijnaam 'Der Fliegende Holländer', heeft steeds grotere moeite met de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog. Na een persoonlijk drama wordt hij overgeplaatst naar Nederland en neemt hij het drastische besluit om in Drenthe te helpen bij het verbergen van onderduikers. Daarmee pleegt hij natuurlijk hoogverraad bij zijn eigen manschappen. Wanneer de SS wantrouwen krijgt en het verzet oprukt, zet Mengelberg niet alleen zijn eigen leven op het spel, maar ook dat van de mensen die hij probeert te helpen.

Bekijk het aanbod van Grenzeloos Verraad

Regisseurs Grenzeloos Verraad

Dennis Bots

Thomas Nauw

Schrijvers Grenzeloos Verraad

Onbekend

Cast Grenzeloos Verraad

Andreas Lessig
Berit van der Wouw
Dirk Gunther Mohr
Kai Kolder
Peter Nilessen
Ingrid Bisschop
Gerhard Meyer

Grenzeloos Verraad

Wil jij weten waar Grenzeloos Verraad op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Grenzeloos Verraad draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Grenzeloos Verraad informatie

Benieuwd waar Grenzeloos Verraad over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Grenzeloos Verraad. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Grenzeloos Verraad al heeft ontvangen.

Grenzeloos Verraad trailer

Benieuwd of Grenzeloos Verraad iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Grenzeloos Verraad jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Grenzeloos Verraad kunt kijken!